Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις δυτικές χώρες το Root Letter: Last Answer

*
Ο publisher PQube ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Root Letter: Last Answer στις δυτικές χώρες. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2019, για PlayStation 4, Nintendo Switch και PC. Οι παίκτες καλούνται να λύσουν μια υπόθεση που τους στοιχειώνει τα τελευταία 15 χρόνια. Τόσο διάστημα έχει περάσει από την τελευταία επικοινωνία που είχαν, δια αλληλογραφίας με την Aya Fumino. Στο τελευταίο της γράμμα, η Aya είχε ομολογήσει μια δολοφονία και η διαλεύκανση της υπόθεσης είναι πλέον στα χέρια σας. Καλείστε να εξερευνήσετε την επαρχία Shimane, να ξετρυπώσετε αποδείξεις και να χρησιμοποιήσετε τις επιστολές που είχατε ανταλλάξει προκειμένου να βρείτε τους παιδικούς της φίλους για να τους "ανακρίνετε". Βέβαια όλοι αύτοι είναι πια ενήλικες και πιθανό ζουν μια ήσυχη ζωή οπότε πολύ πιθανό να μη θέλουν να σκάψουν το μυαλό τους, επαναφέροντας οδυνηρές αναμνήσεις. Ακολουθεί το announcement trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*